ODRŽANA SEDNICA UO LSS

1571

UO LSS30.01.2016. u Ribarskoj banji organizovana je lovno turistička manifestacija Jastrebački vuk, lov na vuka, lov na divljeg vepra i nazime. Na ovoj manifestaciji učestvovalo je više stotina lovaca. U okviru tradicionalne  manifestacije Jastrebački vuk održana je sednica Upravnog odbora na kojoj su prisustvovali: Predsednik LSS i predsdnik Upravnog odbora Dragan Šormaz, zamenik predsednika LSS Milan Kovačević, Predsednik Skupštine Uroš Đoković, Organizator i domaćin manifestacije i Upravnog odbora Vladimir Kostić, Tomislav Radosavljević, Branimir Živković, Dragan Predragović, Miša Pantelić, Zoran Aleksić, Ilija Elezović, Dragan Dodić, Aleksandar Ćeranić ispred preduzeća Jelen d.o.o.
Nakon usvajanja dnevnog reda i zapisnika  u okviru treće tačke dnevnog reda   govorilo se o izveštaju o radu . Diskutovalo se o radu komisija i izveštaja koje su dostavili neposredno pred Upravni odbor.
Izlaganje o radu preduzeća Jelen d.o.o. dao je direktor Aleksandar Ćeranić. Članovi Upravnog odbora  na čelu sa predsednikom LSS Draganom Šormazom i zamenikom Milanom Kovačevićem saglasni su oko  dobrog i pozitivnog rada preduzeća Jelen d.o.o.
Dosta se govorilo na temu predloga zakona o divljači i lovstvu.
Članovi su dali pozitivne kritike u vezi sa većinom  predloga zakona o divljači i lovstvu.

za LSS Press
Gabrijela Gligorov

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here