DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161901 poruka u 7341 tema- 7069 članova - Poslednji član: Divlji Patak

Јануар 25, 2022, 12:57:56
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: PRAVILA FORUMA LORIST  (Pročitano 8313 puta)
oscar
Gost
« poslato: Јануар 19, 2014, 10:07:10 »

PRAVILA FORUMA
   Forum Lorist je mesto virtualnog susreta, u prvom redu lovaca, ljubitelja prirode, lovačkog oružja, kinologije i svih drugih ljudi dobre volje, bez obzira na naciju, veru, rasu, pol, poreklo i materijalne prilike, gde će se razmenjivati informacije, opisivati lovovi, tražiti i davati saveti i uopšte družiti, a sve u cilju unapređenja nas kao lovaca, lova i lovstva ukupno.
   Da bi se postalo članom foruma, potrebno je registrovati se. Za registraciju, na samom forumu  postoji uputstvo. Prilikom registracije, izbora korisničkog imena i potpisa, nije dozvoljeno koristiti tuđa imena sa ciljem krađe identiteta, kao ni vulgarne i provokativne izraze.Prvi upis na forumu treba da bude na temi predstavljanje http://www.lorist.co.rs/forum/index.php?topic=6708.3450 Nije dozvoljeno otvaranje više naloga, kao ni otvaranje novog naloga posle banovanja.
   Na forumu postoje mnoge teme, kojim su obuhvaćene razne oblasti lovstva. U zavisnosti od sadržaja pisanja pisati treba u odgovarajućim temama. Ako tema o kojoj želimo da pišemo ne postoji, potrebno je otvoriti novu temu, za što na forumu postoji opcija.
   Pisati treba u skladu sa uobučajenim pravilima gramatike i pravopisa, kako bi bili jasni svim članovima. Pisanje teksta samo velikim slovima nije dozvoljeno, a ono bi inače značilo vikanje. Za pisanje treba koristiti uobičajenu crnu boju slova. Druge boje su predviđene za uređjivače foruma. U postove je moguće umetanje fotografija, video zapisa i linkova, korišćenjem odgovarajućih programa, za što takođe na forumu postoji uputstvo http://www.lorist.co.rs/forum/index.php?topic=173.0  . Sadržaj pisanja treba da bude u skladu sa pravilima lovne etike, etike uopšte i opštih pravila lepog ponašanja.  Ukoliko postavljate fotografije odstreljene divljači i trofeja, vodite računa da one budu „lovačke“, da se na njima prema divljači i trofeju ima odgovarajući odnos i navedite da li je to vaš odstrel i trofej, ili ako nije vaš čije je.
Vređanje i omalovažavanje drugih članova foruma, uređivača foruma i foruma uopšte, iznošenja netačnih informacija i upućivanje na nezakonite i neetične radnje nije dozvoljeno. Poželjno je da svako ima svoje mišljenje, ali ga ne treba nametati drugom kao jedino ispravno.
U slučaju nepridržavanja navedenih pravila, od strane uređivača foruma bićete upozoreni dva puta. Ako i posle toga nastavite sa učešćem na forumu na način koji je proizveo upozorenja, bićete udaljeni sa foruma – banovani na period od 60 dana. Po isteku ovog perioda biće Vam dozvoljen pristup forumu. Ako se nastavi sa ponašanjem koje je prethodilo prvom banovanju, sledi trajno banovanje.
Ukoliko se ne slažete sa pravilima ovog foruma, molimo Vas da ga ne posećujete, ili bar da ne pišete na njemu.
Želimo Vam ugodan boravak na forumu!
Lorist tim
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: