Nisi, i tim gore jer generalizuješ stvari !
Kol'ko puta sam te ovde molio da ne omalovažavaš plemenitu veštinu pravljenja šporeta, furuna, bubnjara i sl. već da izađeš sa konkretnim imenima.
Navedi ime i situaciju, daj fotku iz svoje bogate arhive, nemoj k'o Kos kurvanjski da provociraš !
Cile ti si moj drug ti me znaš lično znaš ko sam što sam i kakav sam. Ti me znaš Bogi Goranv Maximilian Marko MileFlorida Mauser i jos par osoba ali oni već dugo nisu na ovom forumu.
Vi mozete da date adekvatan sud o meni ostali mogu da daju samo svoja misljenja koja mogu ali nemoraju da imaju ama baš nikakve veze samnom.
Nikada uživotu nisam mahao sa onim sto imam to je moja licna stvar ali ako nesto igrom slucajnoati posedujem a to je nesto sto je dobro ili u 5 najboljih u svom fachu zar bi trebam prikrivati to jer cu povrediti nekog ko to nema.
I ja dosta toga u životu neću moći sebi priuštiti ali ne mrzim nikog ko to moze a ja ne. Ne vređam tu osobu ne omalovazavam to sto je on uspeo a meni je to preskupo predaleko pretesko prezahtevno.
Uvek pohvali i iskreko se obradujem kad mi neko nesto pokaze isprica prenese svoje iskustva o necemu sto je za mene daleko preskupo nedostizno .
Neznam možda sam ja pogresno vaspitavan da netrebam nikog da mrzim da netreba nikog direktno da povredim da i kad nesto trebam da kazem nekom da to ato radi nije ok da to treba da mu kazem nekako izokola bez aucisnih peimitivnih nislih i prostih reci.
Dugo nezivim u Srbiji dođem godisnje na par dana premetim da nekako iz godine u godinu sve ide nekako na gore.
Gde dogura tema o EAW Schwenk montaža?