Gorane ako ti mije tesko nesto edukativno.
U cemu je vrednost Perazzij-a,irazlika izmedju 682 i Perazzij-a?
U cemu je vrednost? Lepo pitanje_
Ako bi krenuli u istorijat vlasnik Perazzi-a svoje prve puskarske korake naucio bas u Beretti kasnije se odvojio i osamostalio i Perazzi je prvi izbacio Boos bravljenje i osnova Perazzi je proizvodnja bas prvenstveno sportskih pusaka namenjenih za sportsko streljastvo letecih meta Glinenih golubova.
Ako krenemo u istoriju do danas najveci broj osvojenih zlatnih medalja u Olympik Trap-u i Dobel Trapu je osvojeno bas Beretta puskom i to bas modelom 682 S ili Krone i bas iz tog razloga Beratta u drugoj polovini devedesetih godina dvadesetog veka izmabuje Beretta model pod nazivom 682 Gold.
Uporidjivati Perazzi recimo MX 2000 i Beretta 682 Gold je vrlo tesko!
Zasto?
Perazzi proizvodi od 8-10 pusaka Mesecno na ukupnom nivou proizvodnje.
Betetta Minimum 10 puta vise po modelu a ima ich bez nabrajanja najmane 10 modela.
Perazzi i Beretta 682 imaju dosta sitnica po kome se razlikuju u duzini cevi u tezini u Baklansu u grupi za opaljivanje zaista zaista dosta se razlikuju.
Naravno ni iz daleka nije da je u svemu prednost na Perazzi narrimer MX 2000 i 682 ali Marketing i standardi su danas cudo.
2012 je bereta izasla na nrziste sa dva Nova modela Sportskih pusaka namenjenim sportovima na letece mete model 692 koji je zamenio 682 i DT11 koji je zamenio DT10 koristio sam oba ta dva modela u diciplini Olympik Trap i jako su uznapredovali po svim aspektima od modela 682 i DT 10 cak bih ja licno uvek pre kupio DT11 od naprimer Perazzi MX 2000 perazi je u osnovi saki model isti i sa svakog modela na svaki model kacis cevi na baskulu naprimer cevi sa MX2005 stavljas cevi na baskulu MX2000 i sve funcionise i radi.
Ima tu jos prica oko Berette i Perazzi ali da nebih nekog povredio ko je vlasnik jedne ili druge Marke orzija ostacu na ovome sto sam do sad napisao.