dreger
|
 |
« Odgovor #15 poslato: Децембар 02, 2016, 11:52:46 » |
|
Meni danas upravo stigli bas ovakvi kao na slici,kad isprobam i istestiram javljam rezultate i utiske.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Huntercro
|
 |
« Odgovor #16 poslato: Децембар 02, 2016, 09:03:32 » |
|
mi smo probali, ja sin i kolega i možemo reći samo jedno, da će svako da ima svoje. Ćiro svaka čast majstor si, mogu da kažem samo riječi pohvale za proizvod. Nadam se da smo relevantni za davanje mišljenja, jer lovimo 99 % sa čeke i u godini dana imamo između 70-90 izlazaka na čeku, svaki. Od toga je dio i po velikoj zimi, tako da će ovi grijači da pomognu uvelike. Izvještaji slijede kad bude neki veći minus.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
drinski
|
 |
« Odgovor #17 poslato: Децембар 02, 2016, 09:09:46 » |
|
mi smo probali, ja sin i kolega i možemo reći samo jedno, da će svako da ima svoje. Ćiro svaka čast majstor si, mogu da kažem samo riječi pohvale za proizvod. Nadam se da smo relevantni za davanje mišljenja, jer lovimo 99 % sa čeke i u godini dana imamo između 70-90 izlazaka na čeku, svaki. Od toga je dio i po velikoj zimi, tako da će ovi grijači da pomognu uvelike. Izvještaji slijede kad bude neki veći minus.
Ja takodje narucio za drugara kad je probao samo je rekao narucuj i meni ! 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ћира
|
 |
« Odgovor #18 poslato: Децембар 02, 2016, 09:42:27 » |
|
Хвала на речима похвале за грејаче.Није ми била намера да направим нешто да бих наплатио свој труд.То говори цена уложака.Намера ми је била и у томе сам успео .Да будем саставни део вашег лова у коме идете да уживате и будете део незаборава са природом. 
|
|
|
Sačuvana
|
Ја нисам човек ја сам вук.Ја не причам ја завијам.Не завијам што ме је страх,не завијам што сам бесан.Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови да би ме чула вучица и да би ме чули вучићи.Да се окупи чопор мој.А кад се окупи чопор мој, бојте те се пси!!! Цар Душан Силни
|
|
|
Ћира
|
 |
« Odgovor #19 poslato: Децембар 16, 2016, 01:32:30 » |
|
Провео 5 дана у планини на којој је температура падала и до -7.Грејачи су завршили посао само тако.Пар пријатеља који нису вични овом сокоћалу су рекли само једну реченицу"Зајебали век" Ко хоће може да купи акумулатор од 6 волти 12 ам.Мало је скупљи од овог од 4 амп. али три пута јачи. 
|
|
|
Sačuvana
|
Ја нисам човек ја сам вук.Ја не причам ја завијам.Не завијам што ме је страх,не завијам што сам бесан.Завијам да би ме чуо чопор мој, да би ме чули вукови да би ме чула вучица и да би ме чули вучићи.Да се окупи чопор мој.А кад се окупи чопор мој, бојте те се пси!!! Цар Душан Силни
|
|
|
skljo
|
 |
« Odgovor #20 poslato: Јануар 01, 2017, 06:04:45 » |
|
Grejači su vrhunske kvaliteta pogodne za lovce koji love cekanjem vrlo lagani za nositi i montirati u obuću a i povoljni prije svega
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan98
|
 |
« Odgovor #21 poslato: Јануар 10, 2017, 10:17:27 » |
|
KOja cena rodjo?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Dusan900
Početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #22 poslato: Јануар 18, 2017, 03:58:29 » |
|
Uf al bi to dobro doslo na ovih -15 kolko je bilo proteklih par dana kod mene 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
drinski
|
 |
« Odgovor #23 poslato: Јануар 25, 2017, 12:48:25 » |
|
Evo intezivno koristim grejace zadnjih 20 dana ekstra rade koristim ih na preletu i zavrsavaju posao ! Akumulator treba jaci da se kupi preporuceni akumulator 4,5 AH(ampera) izdrzi sat ipo . Moja preporuka je da se kupi od 12 Ah 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Pedja1965
|
 |
« Odgovor #24 poslato: Јануар 25, 2017, 08:39:05 » |
|
To su sad finese,bitno da stvarno dobro rade i nikakav problem do sada,hvala Ćiro
|
|
|
Sačuvana
|
ja opraštam mnogo,ali nikad ne zaboravljam ono što mi je učinjeno
|
|
|
Huntercro
|
 |
« Odgovor #25 poslato: Јануар 28, 2017, 12:29:13 » |
|
12 ah je težak sam po sebi ovako si malo upališ i malo ugasiš tek toliko da temperiraš noge kad više ne možeš
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lekan
Početnik
Van mreže
|