|
|
|
|
steel
|
 |
« Odgovor #64 poslato: Октобар 08, 2014, 06:59:38 » |
|
Koliko je para za sneg ova skuplja a koliko jeftinija varijanta?
|
|
|
Sačuvana
|
Vuk ne vije što je mesa gladan, nego vije da družinu svije!
|
|
|
goma0702
Senior

Van mreže
Pol: 
Не можеш ако нећеш !
|
 |
« Odgovor #65 poslato: Октобар 08, 2014, 06:34:36 » |
|
Što se tiče kamuflaže i za čeku to je u redu ali baš za minus i nisam tako siguran u kapuljaču. Odnosno moraš ipak da metneš kapu na glavu. A ona moja itekako greje. To odelo i pantalone i maska kostaju preko stotinak američkih $$$$ 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Djura Radivojevic
|
 |
« Odgovor #66 poslato: Октобар 08, 2014, 06:50:43 » |
|
Ja kad sednem na ceku bitno mi je da noge ugrejem a za sve ostalo i nije toliko strasno,naravno treba sve utopliti ali su meni noge najveci problem tako da sam napravio sebi malu vrecu za spavanje i neke nazuvice za noge i mogu sedeti na -20 bez problema,a sto se kape tice za mene bilo kakva ali da je iznad usiju dok se ceka,rukavice nikad pa i kad je najhladnije.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Djura Radivojevic
|
 |
« Odgovor #67 poslato: Октобар 08, 2014, 06:52:37 » |
|
Da se nadovezem na predhodni post,dobra je i dobro maskirana al bi meni pomogla samo u slucaju cekanja gusaka na prelet ili dok cekam lisice.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
goma0702
Senior

Van mreže
Pol: 
Не можеш ако нећеш !
|
 |
« Odgovor #68 poslato: Октобар 08, 2014, 07:12:47 » |
|
Prava stvar za čekanje,a i kod vas u ravnici kad počne da brije hladan vetar. Pa i kod mene ima ravnice,pa kad zaveje i krene da duva vetar sa snegom nije naivno. Biće pun pogodak ova kupovina kape...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
goma0702
Senior

Van mreže
Pol: 
Не можеш ако нећеш !
|
 |
« Odgovor #70 poslato: Октобар 08, 2014, 07:32:32 » |
|
Ovako ću izgledati negde,nekad... ha ha ha  Samo ne znam gde da metnem tračicu ili nešto blještavo radi bezbednosti u lovu ... 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
draganpe
|
 |
« Odgovor #71 poslato: Октобар 08, 2014, 09:00:16 » |
|
To gore sto si prikazao su coverup varijante nesto kao tanka navlaka a ispod si deelo obucen. Pored toga imas debele varijante pantalona i jakne koja je vodonepropusna, sedeo sam na snegu u njima cekajuci guske neverovatne su ali je dosta skuplje.  Koliko para tolko muzike uvek bilo .
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
NINA
Iskusan lovac

Van mreže
Pol: 
I bjese lov
|
 |
« Odgovor #72 poslato: Октобар 08, 2014, 10:06:43 » |
|
Divljac reaguje na nas miris zavisi kuda vetar duva a ne na maskirna odjela ili vojne maskirne uniforme . Pozdrav velikim majstorima lova ja sam samo amater . 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
borkovrsac
|
 |
« Odgovor #73 poslato: Октобар 08, 2014, 10:13:29 » |
|
Kad kosava sa snegom pocne da brije a guske lizu kukuruzista e ondak je ta kapa izmisljena stvar  Ove kape (bomber) imate u camo varijantama (mossy oak duck blind) na aliexpress-u za 15-ak USD, ne placa se postarina i brze stize nego Cabelas... a za kvalitet neznam
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
draganpe
|
 |
« Odgovor #74 poslato: Октобар 08, 2014, 10:23:48 » |
|
Divljac reaguje na nas miris zavisi kuda vetar duva a ne na maskirna odjela ili vojne maskirne uniforme . Pozdrav velikim majstorima lova ja sam samo amater .  Desava se i da oseti ali isto tako i da pridje jer ne vidi svoju metu koju ocekuje ako ne napravite nezeljeni, nepromisljeni pokret pre vremena 
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|