DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161318 poruka u 7270 tema- 6973 članova - Poslednji član: cvele777

Октобар 21, 2019, 01:39:26
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Prvi srpski lovački forumLoristLovački recepti (Urednik: swift)Priprema divljaci za kulinarstvo
Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Priprema divljaci za kulinarstvo  (Pročitano 4847 puta)
serbian_hunter
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1322


Rodjen da lovi, osudjen da radi!


WWW
« poslato: Новембар 18, 2008, 09:36:39 »

Verovatno svi imaju neke metode, ali za neke koji su neupuceni a voleli bi da nauce, evo kako to rade profesionalci.

Ciscenje zeca:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rYllSvvmEAA&eurl=http://www.sportingshooter.co.uk/[/youtube]

Sačuvana
serbian_hunter
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1322


Rodjen da lovi, osudjen da radi!


WWW
« Odgovor #1 poslato: Новембар 18, 2008, 09:39:15 »

Ciscenje fazana:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lbwSGPtLUxw&feature=related[/youtube]
Sačuvana
serbian_hunter
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1322


Rodjen da lovi, osudjen da radi!


WWW
« Odgovor #2 poslato: Новембар 18, 2008, 09:43:00 »

Ciscenje Goluba:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b6XsH1fHkMU&feature=related[/youtube]
Sačuvana
serbian_hunter
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1322


Rodjen da lovi, osudjen da radi!


WWW
« Odgovor #3 poslato: Новембар 18, 2008, 09:45:04 »

Moj ljubilearni 500-ti post  Grin
Ciscenje Sumske Sljuke (inace jako atraktivan lov):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F2ry34vubQ4&feature=related[/youtube]
Sačuvana
Jastreb
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1739


>>>>>---------------->


« Odgovor #4 poslato: Новембар 18, 2008, 04:52:07 »

Odgledah ovo...

prvo, ono za zeca (kunica) mi se ne svidja...ja ga uvek prvo oderem, pa onda vadim iznutrice i ostala seckanja... umanjim procenat dlaka na mesu..

Ovo za shljuku je OK.. ali, znam da mnogi svetski kuvari uopshte ne vade iznutrice, vec je pripremaju zajedno sa njima, to se smatra specijalitetom.. (ja lichno ne bih..).. a znam da neki vade iznutrice i posebnim kukama..

Nikada nisam ulovio shljuku, a gadjao sam ih jedno 3x...al kad leti u 3D  Grin i levo i desno i gore i dole i od tebe...sve istovremeno...  Cheesy
Mada sam ih jeo par puta kao klinac...cale mi je bio dobar strelac..
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: