DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161818 poruka u 7334 tema- 7068 članova - Poslednji član: Momo

Септембар 22, 2020, 08:42:17
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Stranice: [1] 2 3 4   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Takmicenje Z I C A 2o11  (Pročitano 11084 puta)
Bogi
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1316


произвођач вабилица


WWW E-mail
« poslato: Јул 14, 2011, 09:17:40 »

                                   POZIV ZA UĈEŠĆE NA TAKMIĈENJU
                                                „ZICA  2011“

SSK Kraljevo iz Kraljeva organizuje međunarodno takmičenje u gađanju iz puške pod nazivom „ZICA 2011“. Takmičenje će se održati na vojnom strelistu ZICA u tri discipline:
Iz lovačkih karabina u kategoriji
- Hunting Rifle na daljini 200 metara
Iz specijalnih pušaka u kategorijama
- F-class Target Rifle na daljini 500 metara
- F-class Open Rifle na daljini 500 metara

Pozivamo vas da uzmete učešće u ovom takmičenju koje ce biti odrzano 31.07.2011 (nedelja).

OPŠTE PROPOZICIJE:

Puca se pojedinačno.
 Svaki takmicar moze učestvovati pojedinačno  u sve tri kategorije.
Plasman takmičara određuje na osnovu ostvarenog broja krugova.
Meč se gađa u kružnu metu dimenzija 500 x 500 mm sa:
- 1 x 10 metaka u kategoriji Hunting Rifle
- 2 x 10 metaka u kategorijama Target Rifle i Open Rifle
Vreme: 5 minuta za pripremu oružja
10 minuta za probu gađanjem
10 minuta za meč po seriji

Nakon završetka takmičenja uslediće proglašenje pobednika i zajednički ručak.

Kontakt osoba: Bratislav Brankovic
Kontakt telefon za informacije: +381 (0)64 116 18 84
Kontakt e-mail za prijavljivanje : sskkraljevo@gmail.com

Predsednik Kluba
Bratislav Brankovic


Posenbe propozicije po kategorijama i iznos kotizacije ce biti objavljeni ovde na sajtu najkasnije u nedelju 17.07.2011god.
Sačuvana

Код мене можете у свако доба поручити вабилицу за:
ЛИСИЦУ,ПАТКУ,СРНДАЋА,ГУСКУ.....
Bogi
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1316


произвођач вабилица


WWW E-mail
« Odgovor #1 poslato: Јул 16, 2011, 09:18:10 »

Strelište se nalazi označeno markerom B
Imate priliku da ga na ovaj način pogledate malo iz satelitske perspektive
http://maps.google.com/maps?saddr=Kraljevo,+Central+Serbia&daddr=43.6729866,20.6424313+to:%D0%9D%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8+%D0%BF%D1%83%D1%82+to:Mataru%C5%A1ka+Banja,+Central+Serbia&hl=sr&ie=UTF8&ll=43.697665,20.672665&spn=0.058332,0.153637&sll=43.698658,20.673695&sspn=0.058331,0.153637&geocode=FZwqmwIdf6g7ASlxjM6ZxwBXRzFK6YOgIV-Tng%3BFZplmgIdf_o6ASkNoIyVRapXRzFypY78Oon65w%3BFb9kmgIdcPk6AQ%3BFVCumgId04A6ASmxWnoF-qlXRzFrg9-DbsdRsw&mra=dpe&mrsp=1&sz=13&via=1&z=13
Sačuvana

Код мене можете у свако доба поручити вабилицу за:
ЛИСИЦУ,ПАТКУ,СРНДАЋА,ГУСКУ.....
Max011
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 1392


To sam ja samo me zeza komp...


« Odgovor #2 poslato: Јул 16, 2011, 05:26:10 »

SFo100L , me myself & I, a i dr Kita je ovijeh dana trovao po mom bloku pa se opario mozda se otvori dva prsta ... haha pa se vidimo  pioneer
Sačuvana

Teško je prvih 100 godina...
Bogi
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1316


произвођач вабилица


WWW E-mail
« Odgovor #3 poslato: Јул 16, 2011, 10:26:55 »

POSEBNE PROPOZICIJE PO KATEGORIJAMA


F-class Open Rifle (F-O) :

Puška je ograničena kalibrom ne većim od .35. Puške na šinama, i metode preciznog mehaničkog vraćanja na istu tačku nišanjenja za hitac koji sledi nisu dozvoljeni. Bilo koji bezbedan, ručni okidač je dozvoljen. Bilo koji sistem za nišanjenje je dozvoljen, ali mora biti uključen u ukupnu masu puške.
Ukupna masa puške, uključujući sve dodatke poput nišana i nožica, ne sme da pređe 10 kilograma. „Dodatak“ takođe podrazumeva i sve spoljne objekte (sem strelca i njegove odeće) koji trzaju ili delimično trzaju sa puškom, ili koji su pričvršćeni, nošeni ili povezani na bilo koji način sa puškom za svaki opaljeni metak, ili koji se i najmanje izdižu sa oslonca za vreme gađanja sa puškom.
Puškom se može gađati iz ležećeg položaja ili sa stola, sa osloncem na ramenu strelca uz upotrebu puščanog oslonca. Puška se može pridržavati na bilo koji način koji ne omogućava pouzdan mehanički metod vraćanja na istu tački nišanjenja za hitac koji sledi.
Upotreba bilo koje vrste stola-klupe je dozvoljena. Za pucanje iz ležećeg stava, odvojene ravne ploče koje dimenzijama neće prelaziti dimenzije individualnih oslonaca za više od 5 cm su dozvoljeni da se postave ispod prednjeg i zadnjeg oslonca. Nisu dozvoljeni šrafovi za nivelaciju ili izbočine na ovim pločama. Ploče moraju biti ravne sa gornje i donje strane.
Ne mogu se korisiti više od dva oslonca. Ukoliko se koriste dva oslonca, oni ne mogu biti pričvršćeni jedan za drugi. Širina prednjeg oslonca (potkundaka) ne sme da pređe 76 mm.
Prednji oslonac može biti upotrebljen za prednji deo kundaka ili za prednju ruku. Ukoliko je pričvršćen, zakačen ili pridržan na pušku, prednji oslonac mora biti uključen u ukupnu masu puške.
Ni jedan deo puščanog kundaka (misli se na zadnji deo) ili pištoljski rukohvat ne smeju dodirivati tlo ili bilo koju tvrdu podlogu. Dalje, bilo koji zadnji oslonac ne sme biti pričvršćen, zakačen ili pridržan na pušku na bilo koji način. Mehanički podesivi zadnji oslonci nisu dozvoljeni.
Puška može biti oslonjena na podlogu na ,,zečje uši“, vreću sa peskom.
Bilo koji broj ili tip predmeta moze biti postavljen ispod svakog oslonca da se kompenzuju varijacije u visini i nagibu pozicije za gađanje ili da se umanji mogućnost „kotrljanja“.
Prednji oslonac ili baza moze imati do tri zašiljene nožice koje je moguće utisnuti u zemlju na ne više od 50 mm, pod uslovom da ovo ne uzrokuje značajno oštećivanje pozicije za gađanje.
Oslonci se mogu podešavati posle svakog opaljenja da se kompenzuje kretanje ili zbog podešavanja. Remnik se može koristiti u sprezi sa osloncem (osloncima), ali njegova masa mora biti uračunata u u ukupnu masu puške.F-class Target Rifle (F-TR) :

Puška je ograničena na nemodifikovane kalibre 223 Remington (5.56x45 mm NATO); 308 Winchester (7.62x51 mm NATO); 8x57 IS (7.9x57 mm Mauser) i 7.62x54R. Puškom se gađa sa dvonošca, koji je pričvršćen na prednji deo kundaka i/ili remnika. Bilo koji dvonožac koji ispunjava definiciju dvonošca se može koristiti i ulazi u ukupnu masu puške. Bilo koji bezbedan ručni okidački sistem je dozvoljen. Dozvoljeni su svi nišanski sistemi, ali moraju biti uračunati u ukupnu masu puške.
Ukupna masa puške, uključujući sve pričvršćene dodatke poput nišana, remnika i dvonošca, ne sme da pređe masu od 8,25 kilograma. „Dodatak“ takođe podrazumeva i sve spoljne objekte (sem strelca i njegove odeće) koji trzaju ili delimično trzaju sa puškom, ili koji su pričvršćeni, nošeni ili povezani na bilo koji način sa puškom za svaki opaljeni metak, ili koji se i najmanje izdižu sa oslonca za vreme gađanja sa puškom.
Puškom se mora gađati iz ležećeg stava sa ramena strelca.
Oslonci za pušku Target F-klase - dvonošci i/ili remnici su jedini dozvoljeni oblici prednjeg oslonca u ovoj klasi. Puška može biti pridržana dvonošcem i/ili remnikom i zadnjim osloncem koji ne omogućava mehanički metod vraćanja na istu nišansku tačku.
Dvonožac i/ili remnik i zadnji oslonac ne mogu biti pričvršćeni jedni za druge.
Upotreba bilo koje vrste stola-klupe je zabranjena. Odvojene ravne ploče koje dimenzijama neće prelaziti dimenzije individualnih oslonaca za više od 5 cm su dozvoljene da se postave ispod prednjeg i zadnjeg oslonca. U slucaju dvonošca, ploča ne sme prekoračiti širinu bipoda za 5 cm ili dužinu od 31 cm. Šrafovi za nivelisanje ili izbočine nisu dozvoljene na ovim pločama. Ploče moraju biti ravne sa gornje i donje strane. Ova disciplina je modifikacija velikokalibarske puške -ležeci stav i nije forma bench resta i neće biti tumačena kao takva.
Dvonožac je sprava sa ne više od dve nožice koje dodiruju tlo. Mora biti kruto montiran na prednji deo puške. Dvonožac može imati krute ili skolpive nožice, i može imati mogućnost podešavanja da se kompenzuje neravna podloga tla sa kojeg se puca.
Ni jedan deo kundaka (zadnji deo) ili potkundaka neće biti direktno oslonjen na tlo ili bilo koju tvrdu površinu. Kao zadnji oslonci se mogu koristiti „zečje uši“, male vreće sa peskom li ruka u rukavici. Bilo koji tip zadnjeg oslonca da se koristi, ne sme biti pričvršćen, zakačen ili pridržan za pušku na bilo koji način. Mehanički podesivi zadnji oslonci nisu dozvoljeni.
Bilo koji broj ili tip predmeta može biti postavljen ispod dvonošca i zadnjeg oslonca da se kompenzuju varijacije u visini i nagibu pozicije za gađanje.
Dvonožac i zadnji oslonac mogu biti podešni posle svakog opaljenja da se kompenzuje kretanje podloge odnosno njeno ugibanje.
Remnik se može koristiti sa osloncem, ali njegova masa mora biti uključena u ukupnu masu puške.Hunting Rifle (HR) :

Svi kalibri središnjeg paljenja su dozvoljeni. Sve olučene puške na sjedinjen metak, koje sa montiranom optikom ne prelaze težinu od 4,54 kilograma su dozvoljene.
Puca se sa stola sedeći ili iz ležećeg položaja. Dozvoljeni su prednji i zadnji naslon, definisani kao za kategoriju Open Rifle. Dozvoljeno je gađanje sa nožica, koje moraju biti pričvršćene za pušku i čija masa ulazi u masu oružja.


Ostalo :

Takmičar može zameniti pušku za vreme takmičenja ukoliko je neispravna i kao takva proglašena od strane rukovodioca gađanja. Zbog ovog pravila, početak gađanja na takmičenju se smatra trenutak kada takmičar opali prvi metak na meču. Kvar se mora odmah prijaviti. Svi meci opaljeni do tvrdnje da je puška pokvarena će se uračunati u zvanični rezultat.
Nije dozvoljena upotreba prigusivača pucnja i gasnih kočnica.
Dva takmičara  mogu gađati istom puškom.
Verifikacija prijava za takmičenje izvršiće se u vremenu od 09:00 do 10:00 časova.
Otvaranje takmičenja je u 10:00 časova, a početak takmičenja odmah nakon otvaranja.
Strelci  koriste sopstvene podmetače i stolove za pucanje (organizator nije u obavezi da iste obezbedi)

Organizator će obezbediti uslove za trening dana 30.07.2o11 sa početkom u 12h  (subota)


Kotizacija za takmičenje (RSD):

Hunting Rifle (HR)............... 1.ooo din.
F-class Open Rifle (F-O)........1.5oo din.
F-class Target Rifle (F-TR)....1.5oo din.
Open Rifle + Target Rifle......2.ooo din

Molimo takmičare van Srbije da nam  najkasnije do 25.07.2011 dostave podatke neophodne za prelazak granice

SSK KRALJEVO
Kontakt osoba: Bratislav Brankovic
Kontakt telefon za informacije: +381 (0)64 116 18 84
Kontakt e-mail za prijavljivanje : sskkraljevo@gmail.com

Predsednik Kluba
Bratislav Brankovic
Sačuvana

Код мене можете у свако доба поручити вабилицу за:
ЛИСИЦУ,ПАТКУ,СРНДАЋА,ГУСКУ.....
BR
Global Moderator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 3432


E-mail
« Odgovor #4 poslato: Јул 16, 2011, 10:57:03 »

Dva takmicara koji mogu da gadjaju istom puskom je cista sprdnja.. To takmicenje nije videlo.
Sačuvana
dr.mita
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2677


Mislimmmm, nisam ginekolog ali mogu pogledati!


E-mail
« Odgovor #5 poslato: Јул 18, 2011, 07:25:14 »

Ce se obaramo....
Ce me oboris, malo mac...
http://www.bolestija.in.rs/parodije/pred-ator
Sačuvana

ISTERUJEM ZLO,
UTERUJEM DOBRO!
NAJBOLJI NA FORUMU U 2013.PO OCENI ČLANOVA
swift
Administrator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 3593


swift


« Odgovor #6 poslato: Јул 18, 2011, 01:24:47 »

POSEBNE PROPOZICIJE PO KATEGORIJAMA
F-class Open Rifle (F-O) :
Puška je ograničena kalibrom ne većim od .35. Puške na šinama, i metode preciznog
mehaničkog vraćanja na istu tačku nišanjenja za hitac koji sledi nisu dozvoljeni. Bilo koji
bezbedan, ručni okidač je dozvoljen. Bilo koji sistem za nišanjenje je dozvoljen, ali mora biti
uključen u ukupnu masu puške.
Ukupna masa puške, uključujući sve dodatke poput nišana i nožica, ne sme da pređe 10
kilograma. „Dodatak“ takođe podrazumeva i sve spoljne objekte (sem strelca i njegove odeće)
koji trzaju ili delimično trzaju sa puškom, ili koji su pričvršćeni, nošeni ili povezani na bilo
koji način sa puškom za svaki opaljeni metak, ili koji se i najmanje izdižu sa oslonca za vreme
gađanja sa puškom.
Puškom se može gađati iz ležećeg položaja ili sa stola, sa osloncem na ramenu strelca uz
upotrebu puščanog oslonca. Puška se može pridržavati na bilo koji način koji ne omogućava
pouzdan mehanički metod vraćanja na istu tački nišanjenja za hitac koji sledi.
Upotreba bilo koje vrste stola-klupe je dozvoljena. Za pucanje iz ležećeg stava, odvojene
ravne ploče koje dimenzijama neće prelaziti dimenzije individualnih oslonaca za više od 5 cm
su dozvoljeni da se postave ispod prednjeg i zadnjeg oslonca. Nisu dozvoljeni šrafovi za
nivelaciju ili izbočine na ovim pločama. Ploče moraju biti ravne sa gornje i donje strane.
Ne mogu se korisiti više od dva oslonca. Ukoliko se koriste dva oslonca, oni ne mogu biti
pričvršćeni jedan za drugi. Širina prednjeg oslonca (potkundaka) ne sme da pređe 76 mm.
Prednji oslonac može biti upotrebljen za prednji deo kundaka ili za prednju ruku. Ukoliko je
pričvršćen, zakačen ili pridržan na pušku, prednji oslonac mora biti uključen u ukupnu masu
puške.
Ni jedan deo puščanog kundaka (misli se na zadnji deo) ili pištoljski rukohvat ne smeju
dodirivati tlo ili bilo koju tvrdu podlogu. Dalje, bilo koji zadnji oslonac ne sme biti
pričvršćen, zakačen ili pridržan na pušku na bilo koji način. Mehanički podesivi zadnji
oslonci nisu dozvoljeni.
Puška može biti oslonjena na podlogu na ,,zečje uši“, vreću sa peskom.
Bilo koji broj ili tip predmeta moze biti postavljen ispod svakog oslonca da se kompenzuju
varijacije u visini i nagibu pozicije za gađanje ili da se umanji mogućnost „kotrljanja“.
Prednji oslonac ili baza moze imati do tri zašiljene nožice koje je moguće utisnuti u zemlju na
ne više od 50 mm, pod uslovom da ovo ne uzrokuje značajno oštećivanje pozicije za gađanje.
Oslonci se mogu podešavati posle svakog opaljenja da se kompenzuje kretanje ili zbog
podešavanja. Remnik se može koristiti u sprezi sa osloncem (osloncima), ali njegova masa
mora biti uračunata u u ukupnu masu puške.
F-class Target Rifle (F-TR) :
Puška je ograničena na nemodifikovane kalibre 223 Remington (5.56x45 mm NATO); 308
Winchester (7.62x51 mm NATO); 8x57 IS (7.9x57 mm Mauser) i 7.62x54R. Puškom se gađa
sa dvonošca, koji je pričvršćen na prednji deo kundaka i/ili remnika. Bilo koji dvonožac koji
ispunjava definiciju dvonošca se može koristiti i ulazi u ukupnu masu puške. Bilo koji
bezbedan ručni okidački sistem je dozvoljen. Dozvoljeni su svi nišanski sistemi, ali moraju
biti uračunati u ukupnu masu puške.
Ukupna masa puške, uključujući sve pričvršćene dodatke poput nišana, remnika i dvonošca,
ne sme da pređe masu od 8,25 kilograma. „Dodatak“ takođe podrazumeva i sve spoljne
objekte (sem strelca i njegove odeće) koji trzaju ili delimično trzaju sa puškom, ili koji su
pričvršćeni, nošeni ili povezani na bilo koji način sa puškom za svaki opaljeni metak, ili koji
se i najmanje izdižu sa oslonca za vreme gađanja sa puškom.
Puškom se mora gađati iz ležećeg stava sa ramena strelca.
Oslonci za pušku Target F-klase - dvonošci i/ili remnici su jedini dozvoljeni oblici prednjeg
oslonca u ovoj klasi. Puška može biti pridržana dvonošcem i/ili remnikom i zadnjim osloncem
koji ne omogućava mehanički metod vraćanja na istu nišansku tačku.
Dvonožac i/ili remnik i zadnji oslonac ne mogu biti pričvršćeni jedni za druge.
Upotreba bilo koje vrste stola-klupe je zabranjena. Odvojene ravne ploče koje dimenzijama
neće prelaziti dimenzije individualnih oslonaca za više od 5 cm su dozvoljene da se postave
ispod prednjeg i zadnjeg oslonca. U slucaju dvonošca, ploča ne sme prekoračiti širinu bipoda
za 5 cm ili dužinu od 31 cm. Šrafovi za nivelisanje ili izbočine nisu dozvoljene na ovim
pločama. Ploče moraju biti ravne sa gornje i donje strane. Ova disciplina je modifikacija
velikokalibarske puške -ležeci stav i nije forma bench resta i neće biti tumačena kao takva.
Dvonožac je sprava sa ne više od dve nožice koje dodiruju tlo. Mora biti kruto montiran na
prednji deo puške. Dvonožac može imati krute ili skolpive nožice, i može imati mogućnost
podešavanja da se kompenzuje neravna podloga tla sa kojeg se puca.
Ni jedan deo kundaka (zadnji deo) ili potkundaka neće biti direktno oslonjen na tlo ili bilo
koju tvrdu površinu. Kao zadnji oslonci se mogu koristiti „zečje uši“, male vreće sa peskom li
ruka u rukavici. Bilo koji tip zadnjeg oslonca da se koristi, ne sme biti pričvršćen, zakačen ili
pridržan za pušku na bilo koji način. Mehanički podesivi zadnji oslonci nisu dozvoljeni.
Bilo koji broj ili tip predmeta može biti postavljen ispod dvonošca i zadnjeg oslonca da se
kompenzuju varijacije u visini i nagibu pozicije za gađanje.
Dvonožac i zadnji oslonac mogu biti podešni posle svakog opaljenja da se kompenzuje
kretanje podloge odnosno njeno ugibanje.
Remnik se može koristiti sa osloncem, ali njegova masa mora biti uključena u ukupnu masu
puške.
Hunting Rifle (HR) :
Svi kalibri središnjeg paljenja su dozvoljeni. Sve olučene puške na sjedinjen metak, koje sa
montiranom optikom ne prelaze težinu od 4,54 kilograma su dozvoljene.
Puca se sa stola sedeći ili iz ležećeg položaja. Dozvoljeni su prednji i zadnji naslon, definisani
kao za kategoriju Open Rifle. Dozvoljeno je gađanje sa nožica, koje moraju biti pričvršćene
za pušku i čija masa ulazi u masu oružja.
Ostalo :
Takmičar može zameniti pušku za vreme takmičenja ukoliko je neispravna i kao takva
proglašena od strane rukovodioca gađanja. Zbog ovog pravila, početak gađanja na takmičenju
se smatra trenutak kada takmičar opali prvi metak na meču. Kvar se mora odmah prijaviti. Svi
meci opaljeni do tvrdnje da je puška pokvarena će se uračunati u zvanični rezultat.
Nije dozvoljena upotreba prigusivača pucnja i gasnih kočnica
Sačuvana

odstrelis kad mozes a sa .270 kad pozelis
swift
Administrator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 3593


swift


« Odgovor #7 poslato: Јул 18, 2011, 01:40:35 »

POZIV ZA UČEŠĆE NA TAKMIČENJU
Streljačko streličarski klub '' Kraljevo '' iz Kraljeva dana 31.07.2011 (nedelja), na vojnom
strelistu ŽIČA u mestu Žiča u blizini Kraljeva, organizuje međunarodno takmičenje u gađanju
puškom, pod nazivom '' KRALJEVSKI CUP 2011 '' .
Lovački karabin u kategoriji:
Hunting Rifle daljina 200 metara
Specijalne puške u kategorijama:
F-class Target Rifle daljina 500 metara
F-class Open Rifle daljina 500 metara
OPŠTE PROPOZICIJE:
Puca se pojedinačno.
Svaki takmičar moze učestvovati pojedinačno u sve tri kategorije.
Plasman takmičara se određuje na osnovu ostvarenog broja krugova.
Meč se gađa u kružnu metu dimenzija 500 x 500 mm sa:
- 1 x 10 metaka u kategoriji Hunting Rifle
- 2 x 10 metaka u kategorijama Target Rifle i Open Rifle
Vreme za pripremu oružja : 5 min.
Vreme za probu gadjanjem: 10 min.
Vreme za meč,po seriji: 10 min.
Kotizacija za takmičenje (RSD):
Hunting Rifle (HR)............... 1.ooo din.
F-class Open Rifle (F-O)........1.5oo din.
F-class Target Rifle (F-TR)....1.5oo din.
Open Rifle + Target Rifle...... 2.ooo din.
Verifikacija prijava za takmičenje izvršiće se u vremenu od 09:00 do 10:00 časova.
Otvaranje takmičenja je u 10:00 časova, a početak takmičenja odmah nakon otvaranja.
Nakon završetka takmičenja uslediće proglašenje pobednika i zajednički ručak.
Strelci koriste sopstvene podmetače i stolove za pucanje (organizator nije u obavezi da iste
obezbedi).
Dva takmičara mogu gađati istom puškom.
Organizator će obezbediti uslove za trening dana 30.07.2011(subota) sa početkom u 12 sati.
Molimo takmičare iz inostranstva, da nam najkasnije do 25.07.2011.god. dostave podatke
neophodne za prelazak državne granice.(broj pasoša i lične karte,granični prelaz na koji ulaze
u Republiku Srbiju,datum prelaska granice,marku i tip oružja,kalibar,fabrički broj,broj i
kalibar metaka koje nose sa sobom).
Osoba za kontakt: Radomir Seizović,tel: +381 (0)64 321 87 83
E-mail za prijavljivanje i informacije : sskkraljevo@gmail.com
S.S.K. ''KRALJEVO''
Direktor,
Bratislav Branković
Sačuvana

odstrelis kad mozes a sa .270 kad pozelis
Max011
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 1392


To sam ja samo me zeza komp...


« Odgovor #8 poslato: Јул 28, 2011, 08:51:36 »

Još dva dana ... do treninga u subotu. Za sad su tu samo Barun , SFo100L, drKitojko, i memyself&I , kam gi ostali ?  scare
Sačuvana

Teško je prvih 100 godina...
BR
Global Moderator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 3432


E-mail
« Odgovor #9 poslato: Јул 28, 2011, 10:40:08 »

Ja sam sprecen iz oravdanih razloga.. Ima sta nov da se isproba, ali... Neki drugi put.
Sačuvana
dr.mita
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2677


Mislimmmm, nisam ginekolog ali mogu pogledati!


E-mail
« Odgovor #10 poslato: Јул 28, 2011, 03:45:36 »

Ajde, bre, dacu ti Gecona ovaj put, prosli put je bilo slucajno...
Sačuvana

ISTERUJEM ZLO,
UTERUJEM DOBRO!
NAJBOLJI NA FORUMU U 2013.PO OCENI ČLANOVA
SHEYTAN
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2875


« Odgovor #11 poslato: Јул 29, 2011, 05:00:53 »

Bogi, one pare shto mi dugujesh daj Miti.

Doktore, ako ti ne da pare chim dodjesh, pozovi me, molim te, pa mozda i ja naletim.  hi
Sačuvana

T N T

diablo  diablo  diablo diablo  diablo  diablo

B  E  S  N  I  L  O
dr.mita
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2677


Mislimmmm, nisam ginekolog ali mogu pogledati!


E-mail
« Odgovor #12 poslato: Август 01, 2011, 06:56:39 »

Cestitam opet SFo100L
Sto bi reko deda Max
http://www.youtube.com/watch?v=RLBZ2-vmKQE
Sačuvana

ISTERUJEM ZLO,
UTERUJEM DOBRO!
NAJBOLJI NA FORUMU U 2013.PO OCENI ČLANOVA
dr.mita
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2677


Mislimmmm, nisam ginekolog ali mogu pogledati!


E-mail
« Odgovor #13 poslato: Август 01, 2011, 07:18:13 »

Rezultati

 Barun je opet morao da plati pivo, i da spusti cenu za tandzaru...
Veliki miraz je omeo SFo100L da uknjizi jos jednu pobedu
ja puko 2 (dve) sestice blush2 i jedva dovatio cetvrto mesto...
A mozda i pripreme pred takmicenje nisu bile potpune.
Deda Max na visinskim pripremama

Vise slika i podataka su kod SF i deda Maxa
Sačuvana

ISTERUJEM ZLO,
UTERUJEM DOBRO!
NAJBOLJI NA FORUMU U 2013.PO OCENI ČLANOVA
Max011
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 1392


To sam ja samo me zeza komp...


« Odgovor #14 poslato: Август 01, 2011, 07:56:10 »

Khm khm khm fala doktore na najavi ... ps deco ono malo je satlik ili čokanjče a ona druga čaša je voda (kisela ili obična) . Uvek sam govorio da je edukacija omladine vrlo važna ! blink


Beograd-Žiča udaljenost 200 km kako smo SFo100L i ja uspeli da nabijemo u odlasku 350 km nikako mi nije jasno i kad stigosmo na strelište ljudi već počeli da nose inventar. Kad im  rekosmo da nam navigacija nije radila o*ma su sve vratili na svoje mesto.Priprema , stolovi , puške, vetar čarlija sunce u zalasku prijatna temperatura, sami na treningu ... milina 
Sačuvana

Teško je prvih 100 godina...
Stranice: [1] 2 3 4   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: