prvo,red bi bio da resimo pitanje nestajanja postova da bi mogli da razgovaramo kao ljudi.
Post si ti napisao, i jedan pre njega i sada ih nema.
Da li je moguce da ih je neko skinuo bez tvog znanja?
Naravno da lov nije kolicina mesa mada moji bliznji i ja (ukljucujuci i kucne ljubimce) konzumiramo sve jestivo sto ulovim u lovu ili ribolovu.
Onda recimo kojekakva okupljanja ovdasnjeg Srblja oko football (kojeg ne volem) ili T-folk muzike (e tek to ne volem), svadbi ..Slava...sta je 600 jelena !?
za godine koliko lovim to je manje od jednog nedeljno, a to sto ja lovim vise od jednom nedeljno...racunaj...ebogamish
Sto nemam lovacku sobu?
Sta ce mi!? Ja lov ne vidim kao hobi
Ne osecam porebu da nakitim prostoriju trofejima i tu davim poestioce mojim lovackim pricama jer bih ih uvodjenjem u nju dovodio pred svrsen cin manifestacijom egoizma.
Jos manje imam potrebu da u njoj sam sedim i sam se sebi divim.
Kad vec pomno citas da te potsetim...sta bi sa postovima koje si greskom objavio?
Osim one krajnje koja obuhvata ODSTREL PRESTANAK ŽIVOTA JEDNE DIVLJSCI!
da i ovo resimo, potpisa radi mada ja cuvam jos neke potpise

Odstrel divljaci ne znaci smrt iste i prestanak zivota.
U vecini slucajeva je samo pocatak kraja zivota.
Ne vidim zasto insistiras na izrazu odstreljen i ne zelis da kazes ubijena divljac, a nemas problem da ubijes divljac.
Da te pitam..nije za postove , gde su i kako nestali nego nesta drugo.
Jesi li ikada promatrao lisca, zrelog muzjaka sa 3 metra udaljenosti toliko dugo koliko mozes da drzis dah?
Jesi li ikada pomislio gledajuci sjaj u njegovim shuzenim ocima,oziljke na njusci, ushima i vratu koliko je on bolji lovac od tebe? Koliko je zenki opario, mladunaca podigao,koliko puta se borio sa drugim muzjacima za teritoriju, koliko dana i noci je gladovao...i ubijes ga..a vidis u poslednjem momentu i shok u njegovim ocima kada shvati da je prevaren i ti jos imas vremena da se predomislis..i ne predomislis se.Ubijes ga!
Zbog toga ne izbeljujem lobanje i ne kacim ih na zid.
Imam par jelenskih rogova..ulovljeni su lukom i strelom..to je opet izmedju mene i njih,pusti to, tebi je i banalnije stvari tesko objasniti.
Jesi li video sta je sa postovima pa da nastavimo?