DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161228 poruka u 7250 tema- 6961 članova - Poslednji član: Početnik991

Септембар 23, 2019, 07:21:28
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Stranice: 1 ... 5 6 [7]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: GULAŠ  (Pročitano 94865 puta)
goma0702
Senior
****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 261


Не можеш ако нећеш !


« Odgovor #90 poslato: Септембар 14, 2013, 08:17:45 »

Evo ako može malo da zamiriše preko ekrana.
Mora malo da se zagreju čula pred početak sezone.





 drinks
Sačuvana
Nforce
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1355


LD "Stara Pazova"


WWW E-mail
« Odgovor #91 poslato: Август 08, 2014, 05:53:21 »

E fali mi jedan dobar kotlic ,ali i serpa ajvarusa moz da prodje.
Sastojci: meso d.svinje,srndaca,malo teleceg ,malo svinjskog vrata, pecurke , paprika , sargarepa,luka , b.vino,zacin suvi,ruzmarin,celer,dodatak za gulas.Tvrdo mesanje i nemoz da omane tj. prste da polizes  hi  Inace volim da je gulas gust ,smara me kad jurim perce mesa po corbi.Da se ukuva bre!  buba  drinks          

Ovo mi se jako svidja kako izgleda
Sačuvana


rastislav
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 13


E-mail
« Odgovor #92 poslato: Септембар 21, 2014, 11:38:39 »

molio bih kolege za pomoc. u utorak treba da kuvam paprikas od divlje svinje, ali je problem sto meso stoji u zamrzivacu vec 7-8 meseci... da li neko ima neki savet kako pripremiti meso a da se ne oseti onaj miris???
Sačuvana
panic
Junior
**
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 58


« Odgovor #93 poslato: Септембар 22, 2014, 11:24:05 »

Rastislave, 7-8 meseci jos i da prodje ali koji je to "onaj" miris? Ako je to miris koji ima po neki vepar, isecite meso na snicle do 2 cm debele i zalijte mlekom (domacim, od krave, ne iz prodavnice, to nije od krave) i neka prenoci. Ujutru ce mleko biti kao puding, operite snicle i mirisa nebi trebalo biti ni u tragovima. Prijatno, Aleksandar
Sačuvana
MilosM
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 883


« Odgovor #94 poslato: Септембар 22, 2014, 01:21:48 »

Mislim da je kolega mislio na miris mesa koje dugo stoji u zamrzivaču.
Ako ga budeš držao u pacu jednu noć (ili 24h još bolje) mislim da se neće osećati...
Sačuvana
rastislav
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 13


E-mail
« Odgovor #95 poslato: Септембар 22, 2014, 05:48:59 »

Milos je upravu mislio sam na miris kada dugo stoji u zamrzivacu.uglavnom  vec stoji u pacu a sutra cemo videti rezultat  :Smiley
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: