DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161397 poruka u 7278 tema- 6989 članova - Poslednji član: Zaboravljeni_lovac

Децембар 09, 2019, 12:08:58
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: GULAŠ  (Pročitano 96436 puta)
kole
Iskusan lovac
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 219


E-mail
« Odgovor #45 poslato: Август 13, 2010, 02:59:53 »

Ima i u Metro-u  hi
Sačuvana
Mladjan
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1328



WWW
« Odgovor #46 poslato: Август 13, 2010, 05:25:10 »

Ljudi pa zar niko od vas lovaca nema jedan but uli plecku za Sanju?Huh?
Nego ima tamo ima vamo!
Sto nisam sad u Srbiji darivao bih da g-dja po prvi put pojede nesto od divljaci.
Sačuvana

Dobar pogled
Sanja973
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Poruke: 23



E-mail
« Odgovor #47 poslato: Август 14, 2010, 11:35:32 »

Heheheeheh.... neka Mladjo ulovicu sama u Tempu, Merkatoru..... Wink
Sačuvana

Србијо, спаваш ли?!...Или у потаји сањаш, рано моја и утехо...
SHEYTAN
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2842


« Odgovor #48 poslato: Август 14, 2010, 11:51:26 »

Ljudi pa zar niko od vas lovaca nema jedan but uli plecku za Sanju?Huh?
Nego ima tamo ima vamo!
Sto nisam sad u Srbiji darivao bih da g-dja po prvi put pojede nesto od divljaci.
Aa, svaka čast, dečko! Vidi se odmah bečka čkola!  hi

A di ti ono beše obitavaš tjekom većeg dela godine???               
               
                      sarcastic

Sačuvana

T N T

diablo  diablo  diablo diablo  diablo  diablo

B  E  S  N  I  L  O
siladji
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 663



E-mail
« Odgovor #49 poslato: Септембар 29, 2010, 10:56:35 »










 spiteful
Sačuvana
Vlada Tabor
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 514



« Odgovor #50 poslato: Септембар 29, 2010, 12:33:29 »

 good  good  good
Sačuvana

MISIM, STA RECI!!!!!
sremac
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 726


E-mail
« Odgovor #51 poslato: Септембар 29, 2010, 01:16:43 »

Siladji  good a tu je i pas cuvar tako da nema probe dok se ne skine sa tronosca,a posle  drinks
Sačuvana
Stelle
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 40



« Odgovor #52 poslato: Октобар 29, 2010, 05:08:34 »

Evo malo i mojih aktivnosti


* IMG_3946.jpg (103.33 KB, 500x375 - pregledano 136 puta.)
Sačuvana
Stelle
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 40



« Odgovor #53 poslato: Октобар 29, 2010, 05:10:35 »

Posto nemoze sve zajedno moram jednu oi jednu

Na polovini kuvanja


* IMG_3952.jpg (116.73 KB, 500x375 - pregledano 99 puta.)
Sačuvana
Stelle
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 40



« Odgovor #54 poslato: Октобар 29, 2010, 05:11:29 »

Lepo ukrčkan


* IMG_3957.jpg (102.83 KB, 500x375 - pregledano 120 puta.)
Sačuvana
Nforce
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1355


LD "Stara Pazova"


WWW E-mail
« Odgovor #55 poslato: Новембар 14, 2010, 08:46:25 »

Ovo obecava, cim nema onaj crveni venac od paprike po kotlicu. Majstoru svaka cast  good
Sačuvana


Sanja973
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Poruke: 23



E-mail
« Odgovor #56 poslato: Јануар 03, 2011, 06:22:38 »

Evo i jednog gulaša od mene  Wink

Gulaš „Gulaš“

U današnje vreme SEKE (SvetskeEkonomskeKrize) i DEKE (DomaćeEkonomskeKrize), shvatih da je, kada su veća slavlja u pitanju, najisplativije praviti Gulaš. Em malo košta, em ga ima puno. Zato sam gulaš „Gulaš“ spremala za doček Nove godine.
Za 4 (ješne) osobe potrebno je:
300 gr zečetine, 150 gr svinjskog, 150 gr piletine (pileći file, lakše se kuva i secka), 150 gr junetine, 100 grama suve slanine, 2 glavice crnog luka, 2-3 čena belog luka.
Meso i luk iseckati (zečetinu prethodno skuvati u vodi sa malo šargarepe i lorberovim listom). Sve poređati u šerpu u kojoj će se gulaš kuvati, dodati 1 punu kašiku masti, so za omekšavanje mesa, začine, lorber, biber i sve preliti vodom da „ogrezne“. Poklopiti i ostaviti da odstoji oko 24 sata.
Krčkati 5-6 sati, (dok ne dodju gosti) na ne mnogo jakoj vatri, nalivajući vodu u kojoj se skuvala zečetina ili običnu vodu povremeno mešajući. Može se naliti i sa malo belog vina.
Pred kraj kuvanja, dodati začin za Gulaš, (ima da se kupi u bolje snabdevenim prodavnicama) ili začiniti po ukusu i volji gostiju.


* Njam, njam.JPG (88.58 KB, 314x235 - pregledano 82 puta.)
Sačuvana

Србијо, спаваш ли?!...Или у потаји сањаш, рано моја и утехо...
Sanja973
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Poruke: 23



E-mail
« Odgovor #57 poslato: Јануар 03, 2011, 06:31:26 »

Služiti uz barenu testeninu, pečene paprike sa belim lukom, salatom od kiselog kupusa i crnim vinom.
Bitno je i lepo postaviti sto, zato pustite mašti na volju, kažu da je za Novu godinu sve dozvoljeno, pa što ne bih bilo i za ostala slavlja.

Prijatno!!!


* Gulas.JPG (73.77 KB, 235x314 - pregledano 90 puta.)
Sačuvana

Србијо, спаваш ли?!...Или у потаји сањаш, рано моја и утехо...
Ivan Z
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 19



WWW E-mail
« Odgovor #58 poslato: Април 07, 2011, 01:19:17 »



Ovako je sve Pocelo
Sačuvana
Ivan Z
Početnik
*
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 19



WWW E-mail
« Odgovor #59 poslato: Април 07, 2011, 01:20:43 »


Vatrica gori a gulas se krcka
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 7   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: