DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161318 poruka u 7270 tema- 6973 članova - Poslednji član: cvele777

Октобар 21, 2019, 01:40:27
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Stranice: [1] 2   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Postupak s svezim mesom  (Pročitano 5988 puta)
Jäger und Jagd
Global Moderator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 2302

Jagd ist kein Hobby, Jagd ist Leidenschaft!


« poslato: Август 30, 2008, 07:36:55 »

Kako najbolje postupiti sa svezim mesom(ulovom)?
Sa ciljem da bi mu ocuvali kvalitet,ukus,boju i slicno.
Koliko vremenski dugo drzite meso divljaci u Zamrzivacu,mnogi kazu da nije preporucljivo duze od 6 meseci!

Sačuvana

I*A*A*M*M
Gaga Lovac

Pisi i Citaj Istinu.
Lazes Druge, Lazes i Sebe.
oscar
Gost
« Odgovor #1 poslato: Август 30, 2008, 07:54:50 »

Čekaj čoveče, onaj srneći but što si hteo da mi prodaš, koliko si ga držao u zamrzivaču. Duže od....  Grin Grin Grin Grin
Sačuvana
Jäger und Jagd
Global Moderator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 2302

Jagd ist kein Hobby, Jagd ist Leidenschaft!


« Odgovor #2 poslato: Август 30, 2008, 08:07:29 »

Ne ne  Cheesy stare zalihe su odavno zavrsile u kobaje.

Ovo sto visi na Cengele, je od ovog leta!
Sačuvana

I*A*A*M*M
Gaga Lovac

Pisi i Citaj Istinu.
Lazes Druge, Lazes i Sebe.
oscar
Gost
« Odgovor #3 poslato: Август 30, 2008, 08:09:59 »

Ovo se mora probati.  :Smiley :Smiley Cry
Sačuvana
car
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 879



« Odgovor #4 poslato: Август 30, 2008, 10:12:48 »

Zdravo drugari ja meso od divljaci veoma malo drzim u zamrzivacu,misim da ako dugo zamrznuto izgubi kvalitet i ukus, inace prosle godine sam pravio pljeskavice i kobaje od zecetine,al dodao sam i dosta svinjskog mesa,i al se pojelo Embarrassed
Sačuvana

Volim lov i pecene prasice
vlado
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 710



« Odgovor #5 poslato: Септембар 01, 2008, 09:50:29 »

Care druze najbolje je da se to odmah i smesta pojede.                 
Sačuvana

U SVETU ZIVOTINJA JE SVE KAO KOD LJUDI SAMO POSTENIJE.
serbian_hunter
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1322


Rodjen da lovi, osudjen da radi!


WWW
« Odgovor #6 poslato: Септембар 15, 2008, 01:58:51 »

Zdravo drugari ja meso od divljaci veoma malo drzim u zamrzivacu,misim da ako dugo zamrznuto izgubi kvalitet i ukus, inace prosle godine sam pravio pljeskavice i kobaje od zecetine,al dodao sam i dosta svinjskog mesa,i al se pojelo Embarrassed
care baci recept ili kako babe kazu recep za te kobasice.
mozda moze nesto i u mixu fazan, zec...
Sačuvana
Jäger und Jagd
Global Moderator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 2302

Jagd ist kein Hobby, Jagd ist Leidenschaft!


« Odgovor #7 poslato: Септембар 15, 2008, 02:21:51 »

Ma kada se izmiksa i samelje,nece mu vise niko pronaci Kopito(papak),krilo i rep.Jos pola sake zacina,kad se zadimi i zamagli u kafani uz pice sve prija Wink.
Sačuvana

I*A*A*M*M
Gaga Lovac

Pisi i Citaj Istinu.
Lazes Druge, Lazes i Sebe.
car
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 879



« Odgovor #8 poslato: Септембар 15, 2008, 02:54:18 »

EVO RECEPTE ZA KOBASICE
4 divlji zeca  Grin
15kg svinjskog mesa(Domace svinjce ali moze i divlje)
beli luk,alene paprike ,vegeta so ,biber
sve se samelje i dobro izmesa,e sad naj vaznije ako mozete da nabavite iz AUSTRIJE zacin je crvene boje za rostilj ,i to sa mesom izmesate,dace mu poseban ukus i smek.
I onda puni kobasice ,ali u tanja creva ,e onda na susenje na dimu nekih 3casa,i kobaje su spremne,poz od sase Wink
Sačuvana

Volim lov i pecene prasice
oscar
Gost
« Odgovor #9 poslato: Септембар 15, 2008, 03:45:40 »

Care premesti ovo i onaj recept za sarmu u lovačke recepte.
Sačuvana
car
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 879



« Odgovor #10 poslato: Септембар 15, 2008, 04:04:46 »

OCU al neumem ako mozes prebaci ti ,hvala
Sačuvana

Volim lov i pecene prasice
serbian_hunter
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1322


Rodjen da lovi, osudjen da radi!


WWW
« Odgovor #11 poslato: Септембар 16, 2008, 07:38:05 »

EVO RECEPTE ZA KOBASICE
4 divlji zeca  Grin
15kg svinjskog mesa(Domace svinjce ali moze i divlje)
beli luk,alene paprike ,vegeta so ,biber
sve se samelje i dobro izmesa,e sad naj vaznije ako mozete da nabavite iz AUSTRIJE zacin je crvene boje za rostilj ,i to sa mesom izmesate,dace mu poseban ukus i smek.
I onda puni kobasice ,ali u tanja creva ,e onda na susenje na dimu nekih 3casa,i kobaje su spremne,poz od sase Wink
E stvarno si CAR.
Hvala ti ovo cu miksati ove sezone, ziv bio zmaje!
Sačuvana
car
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 879



« Odgovor #12 poslato: Септембар 16, 2008, 08:18:53 »

 Wink :Smiley ok imam raznih recepta za divljac,ovih dana pravim pleskavice od zecetne ,pa na rostilj,i to je zadnji zec u mom zamrzivacu Grin poz za serbijan-hantera pazi na liniju Wink
Sačuvana

Volim lov i pecene prasice
GROBAR
Senior
****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 336


kugla je kugla


E-mail
« Odgovor #13 poslato: Септембар 16, 2008, 10:24:49 »

u sve je to ok
ali kako vi dolazite do toliko mesa narocito srneceg  Huh?
Sačuvana
Jäger und Jagd
Global Moderator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 2302

Jagd ist kein Hobby, Jagd ist Leidenschaft!


« Odgovor #14 poslato: Септембар 17, 2008, 01:08:10 »

Kako ko!

Neko mukom,neko olako.
Ima i takvih odu s dzipom u ravnicu na isparcelisane Srndace,puknu 4 a plate jednog Wink.
Lepa rec samo Gvozdena vrata otvara, a para svakakva!
A najbolje vreme prvi dani maja Kiss.
Sto kazu ovi novokomponovani; Ima se moze se.
Sačuvana

I*A*A*M*M
Gaga Lovac

Pisi i Citaj Istinu.
Lazes Druge, Lazes i Sebe.
Stranice: [1] 2   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: