DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161371 poruka u 7275 tema- 6981 članova - Poslednji član: lukakaras

Новембар 20, 2019, 07:21:54
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Prvi srpski lovački forumLoristLovački recepti (Urednik: swift)Meso u sosu od paradajza (kecapa)
Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Meso u sosu od paradajza (kecapa)  (Pročitano 2452 puta)
Leupold
Iskusan lovac
***
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 159



« poslato: Август 21, 2012, 07:54:44 »

Evo posto se odavno nije pisalo na ovu temu,reko da ja osvezim,da dodam neki recept Wink

E ovako....
Potrebno vam je:
Pecurke (sampinjoni);
Origano;
Kecap (blagi);
Biber;
So;
Beli luk;
vegeta;
Meso:Svinja(domaca/divlja najbolje mlado meso)
i Ulje.

 Postupak je sledeci:
Sve ove sastojke mozete stavljati u kolicini koja vam odgovara,Vazno je rtfm
U serpu se prvo sipa ulje,na ulje se redja meso koje je usoljeno (so i vegeta)najbolje je da meso bude tanko,na meso se redja sitno iseckan beli luk,onda biber,na sve to se sipa blagi kecap (sto vise to bolje),a na kecap se sipa origano i onda se redjaju sampinjoni,oni treba da budu gusto naredjani (jedan do drugog).Ovo je samo jedan sloj!Najbolje je napraviti 2-3 sloja!!!!Na poslednji sloj ne idu pecurke da ne bi zagorele!!!! rtfm
 Kada se sve ovo zavrsi stavlja se u rernu na 200*C,nakon 45 min smanjite na 150*C i neka se krcka jos 45 min (na 150*C)!!!
 Nakon toga proverite da li je meso ispeceno,servirajte i uzivajte u predivnom ukusu Wink
Prijatno!!!
Sačuvana

"How good a rifle, this .270!"
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: