DOBAR POGLED ŽELI VAM VAŠ LORIST TIM.
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

 
Napredna pretraga

161371 poruka u 7275 tema- 6981 članova - Poslednji član: lukakaras

Новембар 20, 2019, 07:19:06
Novi SadBeogradNišValjevoPrištinaBanja LukaPodgorica
Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Zec na ražnju?  (Pročitano 15039 puta)
matakata
Iskusan lovac
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 205



E-mail
« poslato: Октобар 20, 2009, 08:58:33 »

Mom drugaru je dosta zečijih gulaša i raznih načina za spremanje zeca kuvanjem, i neko mu je rekao da može i zec da se spremi na ražnju (kao prase!). Da li neko zna kako se to sprema!   :Smiley
Sačuvana
spiderredips
Iskusan lovac
***
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 182



« Odgovor #1 poslato: Октобар 20, 2009, 09:03:41 »

Ako hoćeš da pečeš zeca na ražnju moraš da ga prekriješ slaninom jer će
u suprotnom meso biti suvo!
Sačuvana

krauc
Global Moderator
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 1686


NAJBOLJI NA FORUMU LORIST U 2009 GODINI


E-mail
« Odgovor #2 poslato: Октобар 20, 2009, 09:25:09 »

Ako hoćeš da pečeš zeca na ražnju moraš da ga prekriješ slaninom jer će
u suprotnom meso biti suvo!

Ako hoces da peces zeca na raznju prvo ga moras uloviti,jer u suprotnom neces imati na sto staviti slaninu! yahoo

DOBAR POGLED!!!
Sačuvana
matakata
Iskusan lovac
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 205



E-mail
« Odgovor #3 poslato: Октобар 20, 2009, 09:25:40 »

Čuo sam za to ali da li postoje još neke pripreme tipa pac... pa tek onda ražanj?
Sačuvana
matakata
Iskusan lovac
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 205



E-mail
« Odgovor #4 poslato: Октобар 20, 2009, 09:28:09 »

Ako hoces da peces zeca na raznju prvo ga moras uloviti,jer u suprotnom neces imati na sto staviti slaninu! yahoo

DOBAR POGLED!!!

Sad sam izmašio jednog u nedelju  scratch_ones_head Videćemo sledeće :Smiley
Sačuvana
dr.mita
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2677


Mislimmmm, nisam ginekolog ali mogu pogledati!


E-mail
« Odgovor #5 poslato: Октобар 21, 2009, 09:55:05 »

Nisam neki ljubitelj usatora, al evo jedan lep i brz recept. Uzmes zekina ledja (grbinu good ) i skuvas sa dosta bibera u zrnu, celera, sargarepe,persuna. Kad je sve to skuvano. izvadis meso,pospes vegetom i biberom, zamotas u alu foliju sa slaninom, sapunjarom , naravno, i jedno 30 min na 180 c u rerni. Izvadis, stavis, u vatrostalnu ciniju sa sve kasikom dve supe i mocom iz alu folije da se zapece, i prelije se sa 1 dl vina. Garniras smesom luka ( vidi MITINA KUHINJA-PREPELICE)i sa kuvanim povrcem. Jesti ( i pojesti vruce...kad se oladi jedu kere...
Sačuvana

ISTERUJEM ZLO,
UTERUJEM DOBRO!
NAJBOLJI NA FORUMU U 2013.PO OCENI ČLANOVA
siladji
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 663



E-mail
« Odgovor #6 poslato: Новембар 17, 2009, 11:06:22 »

dragi moji gurmani! sarcastic Sad sam spekovao zecetinu rasecenu(butine bez kostiju i krmenadle isto cisto meso,nadam se da se tako kaze)sa belim lukom i urolovao u slaninu,posto sutra idemo sa drugarom da popravimo hranilic pa da ispecem na raznju..slike slede sutra pleasantry hi
Sačuvana
MAUZ
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 541


sstegnjaic
E-mail
« Odgovor #7 poslato: Новембар 18, 2009, 12:48:10 »

Moze zec na razanj, vazno je da ga dobro usolis i prekrijes slaninom sapunjarom (cackalicama ili kuvarskim koncem) Ukus neodoljiv.
Sačuvana
siladji
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 663



E-mail
« Odgovor #8 poslato: Новембар 18, 2009, 05:34:54 »

Evo kao sto sam vam obecao... good danas je bilo bas lepo vreme za piknik,popravili smo hranilicu a u medjuvremenu i jeli nesto...

Juce uvece pripremio meso od zeca..malo crnog lukam vegete i rolovan slaninom





Pripremanje



I naravno napolju uzivancija..doro smo se najeli.. agree










 hi


Sačuvana
dr.mita
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 2677


Mislimmmm, nisam ginekolog ali mogu pogledati!


E-mail
« Odgovor #9 poslato: Новембар 28, 2009, 09:25:31 »

Moze zec na razanj, vazno je da ga dobro usolis i prekrijes slaninom sapunjarom (cackalicama ili kuvarskim koncem) Ukus neodoljiv.

Heh a ja za Sv. Arandjela otiso na Kosmaj kod mojih na slavu, kad svi u glas, nema macka Pere vec par dana...sad znam gde je   pleasantry
Sačuvana

ISTERUJEM ZLO,
UTERUJEM DOBRO!
NAJBOLJI NA FORUMU U 2013.PO OCENI ČLANOVA
NeLe001
Lovac veteran
*****
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Poruke: 1458



E-mail
« Odgovor #10 poslato: Новембар 28, 2009, 10:23:39 »

Ево и ја да додам једну сличицу везану за ову тему.



Слика је из теме "Излети у природи".
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na: