Prvi srpski lovački forum

Kinologija => Zdrava ishrana => Temu započeo: KazaMP Новембар 14, 2016, 06:27:03Naslov: Dovoljna kolicina hrane ?
Poruka od: KazaMP Новембар 14, 2016, 06:27:03
Imam ostrodlakog nemca ( 16 meseci ) . Imam dosta slobodnog vremena i setam s njim po lovistu dosta sati dnevno , nekada vise nekada manje... Sada kada je zahladnelo dosta vremena provodimo napolju... Primetio  sam da mi je smrsao dosta ( za razliku od gazde hahaha ) . Pritom je ociscen od glista , nije boelstan , veseo je pas ... Hranim ga sa iznutricama od tovnih belih pilica , pomesanih sa hlebom ( posto imam farmu , pa imam iznutrica u izobilju ) ... Hranim ga jednom dnevno ali solidnu porciju dobije ... Neki lovci mi kazu da kada pocne lovca sezona ( lov na fazana ) treba se pas hraniti 2 puta dnevno ?? Verovatno oni samo i tada izvode svoje pomocnike u loviste .  :biggrin:
Moj nemac bi pojeo i tonu hrane jer su generalno halapljiva rasa pasa...  :yahoo:
Koliko vi dajete vasim nemcima ?


Naslov: Odg: Dovoljna kolicina hrane ?
Poruka od: drinski Новембар 14, 2016, 07:12:23
Kasika do dve masti po porciji ili cvarci treba da rese problem! Psi u ovom periodu gube dosta na zagrevanje tela topla kucica sa dosta slame i prava ishrana . Mada svi imamo taj problem zimi kada nista ne pomogne i ja dajem na dva obroka dnevno. :hi:


Naslov: Odg: Dovoljna kolicina hrane ?
Poruka od: KazaMP Новембар 14, 2016, 07:38:07
Hvala kolega  :hi:

Sto se tice boxa trenutno je improvizovan. Prezimeo je kao stene tu , prezimece i ovu godinu... Ali polako pripremam materijal i na prolece se bacam na izgradnju.  :locomotive:


Probacu da ubacim 2 obroka i da vidim da li ima promene... 
Ako nista drugo bar pas ima kondicije zbog cestog izlazenja u polje hahaha  :dance: