Prvi srpski lovački forum

Kinologija => Goniči i Tragači po krvi => Temu započeo: stefan994 Јануар 14, 2015, 01:54:28Naslov: Чиповање паса, како где и колико кошта?
Poruka od: stefan994 Јануар 14, 2015, 01:54:28
Не знам да ли постоји ова тема, али ја отворио нову
Имам једну идеју, причали ми људи по ловишту да су своје керове чиповали поткожно, и да могу у сваком тренутку да их нађу, ма где били, тако једном човеку нестао кер, керокрадица није знао да има чип, овај упалио уређај и нашао га у другом граду иза куће у неком боксу!!!
Да ли неко зна да ли ово раде још увек ветеринари, колико кошта и где може да се обави, пошто имам кера и не би баш волео да нестане на тај начин.
Хвала унапред


Naslov: Odg: Чиповање паса, како где и колико кошта?
Poruka od: MilosM Јануар 14, 2015, 02:49:17
I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju  :lol:
Koliko ja znam, postoje skeneri koji očitavaju kada se prinesu blizu vratu psa.

A taj skener koji Ti spomenu, ako bi postojao (a ne postoji :) ), morao bi da košta đavo i po, troši poprilično struje i ima antenu veličine repetitora mobilne telefonije.... ;)


Naslov: Odg: Чиповање паса, како где и колико кошта?
Poruka od: stefan994 Јануар 14, 2015, 03:26:34
Ја причам за проналажење пса, за тај скенирање знам да постоји, овај како сам чуо има своју батерију, наводи се сателитом, и вероватно телефоном са навигацијом претраживање, причам што сам чуо зато би волео да знам да ли има неко искуства са овим, вероватно кошта доста, али и вреди доста

Druga opomena!
Zamoliću vas još jednom da pročitate sadržaj ovog linka.
Lorist tim.


http://www.lorist.co.rs/forum/index.php?topic=6525.0